Team Service


Team Service utför olika uppdrag som vi får antingen från vård- och omsorgsförvaltningens olika arbetsplatser eller från andra som behöver vår hjälp.

Våra arbetsuppgifter varierar mycket med allt från enklare trädgårdsarbete till att ge service åt stadens vårdboenden eller hjälpa till på fotbollsklubben Ramlösa Södra IF. Denna verksamhet passar dig som tycker om att vara utomhus, eftersom vi ofta är ute och jobbar.

Varje dag har vi en gemensam samling där vi går igenom dagens arbetsuppgifter. Som deltagare kan du vara med och påverkar hur ditt schema ser ut. Exempel på sysslor kan vara att låna biblioteksböcker, baka på ett vårdboende, klippa gräsmattor eller att tvätta fotbollskläder och pumpa fotbollar till Ramlösa Södra IF.

Våra egna lokaler finns på Pålsjö Park, Maria Park och på Planteringen, men sysslorna som vi utför kan vara runt om i Helsingborg stad.

Bra gemenskap

På Team Service dagliga verksamhet arbetar du ganska självständigt. Om du vill och känner att du klarar av det får du ha eget ansvar för vissa uppgifter. Vi har en mycket fin gemenskap och får ofta fina kommentarer om vilket bra jobb vi gör. Att få bra kommentarer gör att vi känner oss både viktiga och att vi behövs i Helsingborg stad.

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Team Service och kan läsa vår leverantörspresentation.