VIDA – vårdinnovativa dagarna

Under VIDA 13-19 juni sätter vi på vård- och omsorgsförvaltningen strålkastarljuset på hur vi skapar framtidens innovativa vård och omsorg. Ta del av intressanta och lärorika föreläsningar, inspirerande paneldebatter och spännande framtidsspaningar. Dela med dig av din kunskap och erfarenhet och ta chansen att träffa andra inom branschen som brinner lika mycket som du för att tackla framtidens utmaningar och skapa morgondagens vård och omsorg.

VIDA består av tre delar. Konferens 13-14 juni där inspiration, innovation och erfarenhetsutbyte möts. Innovationssprint 15-16 juni där konceptuella idéer från verkliga behov arbetas fram. Vi avslutar veckan med ett hackaton 17-19 juni där idéerna från innovationssprinten realiseras. Håll koll på den här sidan så du inte missar något, vi har en massa spännande talare att presentera för dig! Vill du komma i kontakt med oss – tveka inte att höra av dig via mejl vida@helsingborg.se.

Kostnader

Externa besökare betalar 2 500 kronor per deltagare exklusive moms för konferensen. Medlemmar i Familjen Helsingborg har rabatterat pris och betalar 1 500 kronor/deltagare exklusive moms.

I kostnaden ingår deltagande på bägge konferensdagarna, fika och lunch.

Anställda vid vård- och omsorgsförvaltningen deltar utan kostnad men behöver anmäla sig.