Passa på i påsk – skicka in din ansökan om sommarjobb!

Med påsklov eller långledigt har du kanske lite tid över mellan ägg, påskgodis och släktträffar? Varför inte passa på att äntligen få iväg den där ansökan om sommarjobb inom vård och omsorg…

Är du 18 år eller äldre och vill göra skillnad på riktigt i sommar? Då är du välkommen att söka hos oss inom vård och omsorg. Vi är just nu i full gång med rekryteringen av sommarvikarier och kanske är det just DIG vi söker!

Du kan söka sommarjobb inom LSS-verksamheten, hemvården och på vårdboende. För att vi ska kunna anställa dig behöver du:

  • ha fyllt 18 år innan sommarvikariatet påbörjas
  • ha möjlighet att arbeta minst 75 procent under perioden 5 juni–31 augusti
  • ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

Språkkunskaperna är viktiga då du kommer att möta och kommunicera med hyresgäster, kunder, anhöriga och kollegor. Du kommer även skriva, ta del av vårddokumentation och utbildas i att dela ut medicin.

Det är meriterande om du har B-körkort samt om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg, men även du som har annat studieområde eller andra erfarenheter är välkommen att söka.

Du ansöker genom ett formulär här på webben och kommer att bli kontaktad av en rekryterare om du går vidare i processen. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan om sommarjobb inom vård och omsorg.