Träffpunkterna stänger tillfälligt

På grund av den ökade smittspridningen av covid-19 i Skåne och de nya skärpta råden från Folkhälsomyndigheten och Region Skåne har vård- och omsorgsförvaltningen beslutat att tillfälligt stänga sina träffpunkter från och med den 30 oktober till och med den 22 november. Stängningen kan förlängas beroende hur smittspridningen i samhället utvecklas.

Foto: Freddy Billqvist

Träffpunkterna öppnade igen den 1 oktober efter att ha varit stängda sedan i våras. Nu ökar smittspridningen av covid-19 igen i samhället och befolkningen i Skåne rekommenderas att  bland annat fortsätta hålla avstånd, minska trängseln och undvika att träffa personer man inte bor med eller träffar regelbundet. För att bidra till att minska risken för smittspridning kommer därför träffpunkterna att hålla stängt under denna period.

Träffpunkterna fortsätter att bjuda på underhållning och aktiviteter digitalt via Instagram-kontot @traffpunkterihelsingborg och finns även på den lokala tevekanalen Sundskanalen.

De skärpta råden för boende och besökare i Skåne gäller från och med 28 oktober till och med den 17 november, men kan komma att förlängas.