Vi hälsar Bergaliden välkommen till oss!

Idag den 1 december går Bergaliden över i vård- och omsorgsförvaltningens regi. Detta innebär bland annat att vi får cirka 50 nya medarbetare.

Helen Andersson, enhetschef på Bergaliden, firar övergången tillsammans med sina medarbetare och hyresgästerna.

Idag får vård- och omsorgsförvaltningen ett tillskott till sina vårdboenden i form av Bergaliden som ligger i centrala Helsingborg. Övergången har planerats under lång tid för att blir så bra som möjligt.

– Det är spännande, men samtidigt lite nervöst för att få allt att fungera. Det viktigaste är att hyresgästerna har det bra och vi har jobbat intensivt med verksamhetschefen på Attendo för att övergången ska bli så smidig som möjligt, säger Helen Andersson, enhetschef på Bergaliden.

Övergången till vård- och omsorgsförvaltningen firades med tårta och på vårdboendet ligger både spänning och förväntan i luften.

– Vi har firat med både personal och hyresgäster som har fått njuta av tårta. Jag känner mig oerhört välkomnad till Bergaliden och ser fram emot att utveckla vårdboendet tillsammans med medarbetare, hyresgäster och anhöriga. Detta är ett fantastiskt hus med hur många möjligheter som helst, säger Helen.

Helen Andersson som är enhetschef på Bergaliden ser fram emot att utveckla vårdboendet vidare.

Övergångsdagen firades med tårta – både för hyresgäster och medarbetare.