Vi välkomnar två nya vårdboenden till vård- och omsorgsförvaltningen

Från 1 december tar vård- och omsorgsförvaltningen över driften för både Jordbodalens och Pålsjö parks vårdboenden från Vardaga. Vi hälsar våra nya kollegor och hyresgäster välkomna till förvaltningen!

En man och två kvinnor står framför ett hus.
De nya enhetscheferna för Jordbodalens och Pålsjö parks vårdboenden: från vänster Daniel Kalling och Johanna Sempert som båda är enhetschefer på Jordbodalens vårdboende. Längst till höger Anette Grundström, enhetschef på Pålsjö parks vårdboende.

Idag får vård- och omsorgsförvaltningen två tillskott till sina vårdboenden i form av Jordbodalen och Pålsjö park. Jordbodalen ligger i Närlunda och Pålsjö park delar hus med Pålsjö parks korttidsenhet och dygnsavlösning. Övergången har planerats under lång tid för att bli så bra som möjligt för både medarbetare och hyresgäster.

Det är spännande, men samtidigt lite nervöst för att få allt att fungera för de tre enhetscheferna.  

– Det viktigaste är att hyresgästerna har det bra och vi har jobbat intensivt med verksamhetscheferna på Vardaga för att övergångarna ska bli så smidiga som möjligt, säger enhetscheferna Daniel, Johanna och Anette. Vi ser fram emot att utveckla verksamheterna tillsammans med medarbetare, hyresgäster och anhöriga. 

På vårdboendena firar man med smörgåstårta till medarbetarna och tårta till hyresgästernas eftermiddagskaffe.