Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningens nya webbplats!

Vård- och omsorgsförvaltningen har tidigare haft sin information utspridd på flera olika webbplatser, men nu har Omsorghelsingborg.se, Voffra och några av förvaltningens övriga webbplatser slagits samman till en sajt med namnet Vård och omsorg i Helsingborg.

Med den nya webbplatsen Vård och omsorg i Helsingborg vill vi göra det enklare att hitta information om det värdefulla arbete förvaltningens medarbetarna dagligen gör och visa hur alla våra kunder är unika.

Medan helsingborg.se/omsorg ger en kortfattad information om förvaltningen och hur det till exempel går till att ansöka om insatser, så vill vi med den här sajten ge våra verksamheter större utrymme. Här kan du därför läsa mer utförliga beskrivningar av förvaltningens LSS-bostäder och dagliga verksamheter. Du kan även titta på bilder inifrån våra vårdboenden och undrar du över hur det skulle vara att arbete inom vård och omsorg så kan du läsa mer om våra olika yrken på sidan Jobba hos oss.

Evenemangskalender

Vård och omsorg i Helsingborg har fått en egen evenemangskalender som enbart visar ut det som berör dig som är intresserad av aktiviteter för seniorer, för personer med funktionsnedsättning eller för dig som är anhörig. Det här gör det enklare att exempelvis se vilka aktiviteter stadens träffpunkter erbjuder.

Du hittar evenemangskalendern nederst på startsidan samt på sidorna Senior, Funktionsnedsättning och Anhörigstöd.

Avbryt
Du behöver logga in för att kunna lämna en kommentar.