Träffpunkter

Runtomkring i Helsingborgs stad finns träffpunkter där du som senior är välkommen. Här får du möjlighet att träffa andra människor och umgås.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Till stadens träffpunkter kan du komma och gå som du vill. Du kan delta i någon av våra aktiviteter, fika och få en stunds sällskap. En del träffpunkter serverar även lunch. Det kostar ingenting att besöka en träffpunkt, men ibland kan du behöva betala för vissa aktiviteter. Du är välkommen till vilken träffpunkt du vill oavsett var i Helsingborg du bor.

Varje träffpunkt har ett eget program med aktiviteter. Du som besökare är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer. Träffpunkterna bygger på frivilliga insatser från besökarna, därför är din insats betydelsefull.

Träffpunkterna är inte alltid upplåsta i samband med de aktiviteter som arrangeras på plats. Om ingen öppnar när du knackar på kan du ringa den kontaktperson som står angiven på respektive träffpunkt.

Vill du se på en karta var alla träffpunkter ligger? Klicka här! (se till att ”Träffpunkter” är ikryssad i rutan uppe till vänster)

Aktiviteter

Vilka aktiviteter som erbjuds ser du i evenemangskalendern och i programblad under varje träffpunkt här på sidan. Träffarna har ett begränsat antal platser som du behöver anmäla dig till i förväg via telefon.