Träffpunkter

Runtom i Helsingborgs stad finns träffpunkter som du är varmt välkommen att besöka. Här får du möjlighet att träffa andra människor, ta en fika och delta i aktiviteter.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Till stadens träffpunkter kan du komma och gå som du vill. Du kan delta i någon av våra aktiviteter, fika och få en stunds sällskap. En del träffpunkter serverar även lunch. Det kostar ingenting att besöka en träffpunkt, men ibland kan du behöva betala för vissa aktiviteter. Du är välkommen till vilken träffpunkt du vill oavsett var i Helsingborg du bor.

Varje träffpunkt har ett eget program med aktiviteter. Du som besökare är alltid välkommen att komma med nya förslag och idéer. Mycket av det som händer på våra träffpunkterna bygger på frivilliga insatser från besökarna, så alla idéer är välkomna.

Träffpunkterna är inte alltid upplåsta i samband med de aktiviteter som arrangeras på plats. Om ingen öppnar när du knackar på kan du ringa den kontaktperson som står angiven på respektive träffpunkt.

Vill du se på en karta var alla träffpunkter ligger? Klicka här! (se till att ”Träffpunkter” är ikryssad i rutan uppe till vänster)

Information om träffpunkter och aktiviteter

Här hittar du information om våra träffpunkter och alla aktivteter som erbjuds. Vissa aktiviteter är gemensamma och de aktiviteter som respektive träffpunkt anordnar hittar du i programbladen (Pdf-dokument) som finns under varje träffpunkt. Där står också vad som gäller för varje aktivitet såsom tid, plats och om det krävs någon anmälan.