Bryggaregatan


På Söder i Helsingborg hittar du en av Helsingborgs nyaste servicebostäder. Bryggaregatan består av 15 lägenheter som är olika stora och anpassade efter hyresgästernas behov.

Alla lägenheter, inklusive en lägenhet som vår personal vistas i när de inte hjälper någon av hyresgästerna, ligger på samma våningsplan med loftgångar emellan. Bostäderna har eget kök, stort badrum och tvättmaskin. Bor du här har du utöver din egen lägenhet även möjlighet att, efter överenskommelse med övriga boenden och personal, delta i aktiviteter i den gemensamma samlingslokalen. Vi brukar till exempel ha boenderåd, delaktighetsslingor och liknande sammankomster i samlingslokalen. Här finns det både ett gemensamt kök, vardagsrum med TV och en avdelning för avslappning.

I anslutning till Bryggaregatan ligger parken Furutorpsplatsen. En stor grön park med möjlighet att grilla, spela bollspel, träna på utegym eller bara koppla av på en bänk vid parkens stora fontän. När du behöver handla mat finns en stor livsmedelsbutik inom gångavstånd. På Söder finns det även flera restauranger, en simhall och en biograf inom ett samlat område. Kommunikationerna här är mycket goda med flertalet stadsbussar som stannar på bara några minuters promenadavstånd från boendet.

Här finns vi

Bryggaregatan 30
252 27 Helsingborg
Telefon: 042-10 71 78