Dalhemsnätet


Dalhemsnätet är servicebostaden där du bor enskilt mitt i bostadsområdet, men där tryggheten ändå finns nära till hands med en personalbostad i området att vända sig till.

Dalhemsnätet är ett boende med enrums- och tvårumslägenheter fördelade på olika platser inom Dalhemsområdet, ett så kallat satellitboende. Du som bor i Dalhemsnätet klarar vardagen på egen hand, men det finns stöd att få av personal om du behöver det. Personalen finns i en av lägenheterna dygnet runt. I personallägenheten ordnas det träffar och aktiviteter för den som vill, både enskilt och tillsammans med andra hyresgäster på serviceboendet.

I varje lägenhet kan du laga din mat på egen hand men kan få stöd av personalen om du behöver det. Det finns också tillgång till att äta sitt huvudmål tillsammans med de andra boende i ett gemensamt kök. I Dalhemsnätet finns det digitala hjälpmedel som iPad, telefon och dator. Alla lägenheter har egen internetuppkoppling. Om du har behov av individuella hjälpmedel, kan du kontakta habiliteringsteamet som hjälper dig med det.

Dalhem är ett livfullt område med bra bussförbindelser till och från centrala Helsingborg. Runt omkring bostäderna finns det stora fina grönområden med flera småvägar och cykelbanor som gör det enkelt att ta sig fram.

Här finns vi

Dalhemsvägen 29 C
254 65 Helsingborg
Telefon: 042-10 48 36