Dalhemsvägen 82 A och 82 B

Gruppbostaden på Dalhemsvägen 82 A och 82 B är specialanpassad efter dig som har mer omfattande funktionsnedsättningar. Här finns personalen nära till hands för att bemöta dig som boende på bästa sätt.

Två gruppboenden med personal nära dygnet runt

Dalhemsvägen 82 A och 82 B är två gruppboenden med fem lägenheter i varje hus som är anpassade för dig som har omfattande funktionsnedsättningar. Eftersom hyresgästerna här har stora behov är personalen utbildad för att kunna möta varje person på bästa sätt. Personal finns här dygnet runt för att assistera och att laga mat.

Uteplats, trädgård och gemensamma ytor

Lägenheterna är alla 32 kvadratmeter stora och finns i markplan med varsin egen liten uteplats för dig som tycker om att sitta ute. Det finns även en gemensam trädgård som du kan vistas i. För alla boende så finns det ett gemensamt utrymme med kök, vardagsrum med TV och tvättstuga. Varje lägenhet har en egen internetuppkoppling. På Dalhemsvägens gruppboende ordnar personalen aktiviteter som du själv är med och bestämmer om.

Bussförbindelser och närhet till grönområden

Dalhem är ett livfullt bostadsområde där det bor allt från äldre personer till barnfamiljer. Det finns bra bussförbindelser i området med stadsbussar som kan ta dig till och från centrala Helsingborg. Runt omkring i området finns det stora fina grönområden med flera promenadvägar och cykelbanor att ta sig runt på.

Här finns vi

Dalhemsvägen 82 A
254 63 Helsingborg
Telefon: 042-10 44 24

Dalhemsvägen 82 B
254 63 Helsingborg
Telefon: 042-10 44 27