Elinebergsplatsen


Boendet ligger i nära anslutning till Elinebergs centrum med bland annat matvaruaffär, apotek, pizzeria och gym. Alldeles runt hörnet hittar du Jordbodalens grönskande friluftsområde med lummiga skogsstigar och grillplatser.

Boendet består av åtta ljusa fräscha lägenheter i olika storlekar som alla har fullutrustat kök och toalett. Fem av lägenheterna har tillgång till en egen liten altan. I det gemensamma köket och tv-rummet kan du umgås med de andra boende om du vill. Det finns också tillgång till en gemensam tvättstuga. Är du intresserad av internet så finns det tillgång till uppkoppling i de gemensamma utrymmena.

Som boende har du möjlighet att följa med på olika aktiviteter, allt efter önskemål. Det kan handla om shopping, restaurangbesök, att ta promenader i skogen, grilla eller att besöka festivaler.

Elineberg är ett trafikerat och livfullt område i södra Helsingborg med flera hyreshus. Här finns en skola, ett bibliotek och en vårdcentral. Kommunikationerna är mycket goda med stadsbussar som tar dig direkt till centrala Helsingborg på bara 15 minuter.

Följ oss på Instagram där vi heter @oih_lss_5!

Här finns vi

Elinebergsplatsen 4B
256 58  Helsingborg
Telefon: 042-10 77 41