Fjällugglegatan 2:1 och 2:2


Fjällugglegatans gruppboende i Mariastaden har tolv stycken lägenheter fördelat på två plan. Lägenheterna är ljusa och moderna med skog och grönska alldeles utanför husknuten.

Stora lägenheter med balkong och gemensamma ytor

På Fjällugglegatan bor du modernt i 43 kvadratmeter stora lägenheter fördelade på två plan. Lägenheterna är välplanerade med varsitt rejält badrum, välutrustat kök och egen balkong eller inglasad altan beroende på om du bor på första eller andra våningen. Mellan de två våningsplanen tar du dig lätt med både hiss och trappa. För gemensamma aktiviteter som till exempel pyssel och matlagning så finns det ett gemensamt kök, vardagsrum med TV, tvättstuga och en avdelning för avslappning. I den stora trädgården utanför huset finns det möjligheter till att odla både växter och grönsaker. För dig som uppskattar att vara utomhus så finns det en stor gemensam uteplats. I huset finns det även en gemensam spa-avdelning med bubbelbad.

Individuellt stöd och anpassade aktiviteter

Om du behöver individuellt stöd från personalen med till exempel matlagning, så finns de där som stöd för dig som önskar det. Tillsammans med dig som hyresgäst ordnar de olika former av aktiviteter som anpassas individuellt. Det kan vara att fira olika högtider, ordna helgmiddagar eller att åka iväg på olika utflykter. Det finns internetuppkoppling i alla lägenheter och du har tillgång till gemensamma surfplattor.

Närhet till natursköna områden

Området tillhör Mariastaden som är en grönskande och modern stadsdel norr om Helsingborg. Här har du nära till de natursköna områdena kring Kungshultskogen och Pålsjö Skog. Det finns gott om både cykel och promenadstråk att använda sig av. I närområdet ligger det också en del matställen och en livsmedelsbutik. Det finns bra kommunikationer med buss till och från centrala Helsingborg. Det finns till och med en egen tågstation, Maria Station, där Pågatågen stannar frekvent.

Här finns vi

Boende 1
Fjällugglegatan 2
25450 Helsingborg.
Telefon: 042- 10 43 23

Boende 2
Fjällugglegatan 2
254 50 Helsingborg.
Telefon: 042- 10 45 85