Godtemplaregatan


Godtemplaregatan är ett gruppboende med stor trädgård och familjär känsla. Boendet består av fem lägenheter som alla ligger på markplan. Här bor du mitt i Påarp med närhet till affär och tågstation. De vackra omgivningarna inbjuder till härliga promenader.

Stora lägenheter och fler gemensamma utrymmen

Hela boendet byggdes om 2018 och har fem stora ljusa lägenheter som är byggda med en öppen planlösning. Det finns gemensamma utrymmen: vardagsrum, stort kök, matsal, tvättstuga och städskrubb. Den gemensamma altanen passar perfekt när du vill bjuda in dina vänner på fest.

Aktiviteter tillsammans med personalen

Personalen finns här på plats för dig dygnet runt. Du som hyresgäst deltar efter din egen förmåga med att till exempel planera din matsedel, handla och laga mat. Tillsammans med personalen kan du ta promenader, pyssla eller göra utflykter. För dig som är tekniskt intresserad finns det tillgång till surfplattor.

Lugn och lantlig miljö öster om Helsingborg

Påarp är en ort som ligger tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Orten är familjevänlig med flera villakvarter, en skola, vårdcentral, bibliotek och affär. Påarp har en egen tågstation där Pågatågen in till centrala Helsingborg stannar med jämna mellanrum. Runt omkring finns det gårdar och åkrar som ger en lugn och lantlig miljö.

Följ oss på Instagram där vi heter @oih_lss_5!

Här finns vi

Godtemplaregatan 1
260 33 Påarp
Telefon: 042-10 29 21