Gummarpsvägen

Gruppboendet på Gummarpsvägen finns i en friliggande villa i Laröd som ligger ungefär fem kilometer norr om Helsingborg. Huset ligger i utkanten av ett grönskande villakvarter med närhet till hav och natur.

Stor trädgård och närhet till hagar och hästar

Boendet består av fem lägenheter som alla ligger på markplan. Till huset finns en stor trädgård ut mot ett grönområde med flera cykel- och gångstigar. Alldeles i närheten finns det både hagar, hästar och ett stall. I Laröd finns det en livsmedelsbutik med posthantering, en pizzeria, bibliotek och en vårdcentral.

På fem minuters promenadavstånd från gruppboendet hittar du busshållplatsen där både stadsbussar och regionbussar stannar. Att resa in till centrala Helsingborg tar ungefär 20 minuter. I omgivningarna finns det också en skola och en idrottsplats med sporthall.

Lägenheter med eget kök och vardagsrum

Varje lägenhet har ett eget kök, vardagsrum och sovrum som är byggda med en öppen planlösning. Lägenheterna har också varsin rymlig toalett med dusch och en del av lägenheterna är handikappanpassade. Personalen här är mån om att ge dig som boende individuellt stöd och att alla ska känna sig lika mycket värda. I husets gemensamma utrymmen finns det ett kök med en stor matplats där man kan laga och äta mat tillsammans. I allrummet finns det också en gemensam TV-hörna. Alla har tillgång till tvättstuga, förråd och fritt internet.

Gemensamma aktiviteter

På gruppboendet ordnar vi olika typer av aktiviteter som vi bestämmer tillsammans. Det kan till
exempel vara att åka in till centrala Helsingborg, till shoppingcentret Väla eller att vi besöker Sofiero Slott eller någon annan fin attraktion. På sommaren kan vi ta oss ner till havet som finns på bara ett par kilometers avstånd för njuta av sol och bad.

Här finns vi

Gummarpsvägen 10
254 83 Helsingborg
Telefon: 042-10 21 15