Kantorsgatan


I en av Helsingborgs snabbast växande stadsdelar, Mariastaden, hittar du servicebostaden Kantorsgatan. Här finns lägenheter till tolv hyresgäster med psykisk funktionsnedsättning. För att du som bor här ska kunna känna dig trygg och få det stöd du behöver finns vår personal tillgänglig dygnet runt.

Mariastaden ligger i norra Helsingborg och efter en intensiv byggvåg sjuder stadsdelen av liv och rörelse. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik, apotek, olika sorters matserveringar och tillgång till både stadsbuss och tåg. I ett av de nyaste områdena hittar du Kantorsgatan 11.

Servicebostaden har enskilda lägenheter utspridda i en fastighet med två våningsplan, du kommer till din lägenhet via en integrerad korridor som finns på båda våningsplanen. Lägenheterna har eget kök, sovalkov och antingen uteplats eller balkong. Du som bor här kan också få tillgång till gemensamma utrymmen så som kök och ett allrum. Det finns dessutom en trädgård där du kan njuta av den friska luften och kanske lite solsken.

På Kantorsgatan ska du kunna känna dig trygg samtidigt som vår personal arbetar för att hjälpa dig till ett självständigt liv. Vi erbjuder dig att vara med i olika aktiviteter, men det är du själv som avgör vad du vill vara med på och hur du vill tillbringa din dag.

Här finns vi

Kantorsgatan 11
254 54 Helsingborg
Visa på karta