Kapplandsgatan


Gruppboendet på Kapplandsgatan ligger inbäddat i grönska, mitt i ett och lugnt och tyst villaområde. Här tar bussen dig till centrala Helsingborg på bara en kvart eller varför inte till shoppingen på Väla centrum. Det finns också en stor matvarubutik och en pizzeria i området.

Ljusa och fina lägenheter

Mitt i det lugna bostadsområdet Gustavslund finns markplansvillan som tillhör Kapplandsgatans gruppboende. Här finns fem lägenheter i varierande storlekar som alla är helt handikappanpassade. Utrymmena i huset är ljusa och fina och alla lägenheterna har nyrenoverade kök.

Trygg och familjär känsla

Personalen som finns på plats dygnet runt på boendet arbetar för att skapa en trygg och familjär känsla för dig som boende. Tillsammans går ni igenom vilken typ av hjälp och stöd du behöver. På boendet ordnas det olika aktiviteter som du själv kan vara med och bestämma om. Det kan vara antingen aktiviteter i huset eller att ni gemensamt åker ut på olika utflykter.

Möjlighet till gemensamma aktiviteter

Vill du umgås med de andra hyresgästerna så finns det ett gemensamt kök och ett vardagsrum med TV. I huset finns även en tvättstuga. För dig som är tekniskt intresserad så finns det en gemensam surfplatta som du kan låna. Trådlöst internet (WiFi) finns till för alla i de gemensamma utrymmena.

Följ oss på Instagram där vi heter @oih_lss_5!

Här finns vi

Kapplandsgatan 15
256 67 Helsingborg
Telefon: 042-10 44 42