Karlsgatan


Mitt i centrala Helsingborg finns Karlsgatans servicebostad. Här stödjer vi dig till att leva så självständigt som det går och hjälper dig att fungera bra i din vardag.

Serviceboendet på Karlsgatan ligger mitt i centrala Helsingborg alldeles intill en biograf och med närhet till centrums alla butiker och restauranger. Helsingborgs centralstation Knutpunkten ligger på bara några minuters promenadavstånd. I närområdet finns också den gröna Stadsparken med Stadsbiblioteket.

Här finns sju lägenheter som till största delen finns på fjärde våningen med tillgång till hiss. Vissa lägenheter har fönster ut mot en trafikerad väg, medan andra har sina fönster in mot husets innergård. Varje lägenhet består av två rum. Ett separat sovrum och ett allrum med kök och vardagsrum tillsammans i en öppen planlösning. Miljön i huset är enkel och mysig.

Den gemensamma innergården används flitigt på sommaren. Här kan du sitta ute i solen eller under ett parasoll. Trots att huset finns mitt i centrala Helsingborg så ger innergården dig en lugn och mysig utemiljö att vistas i. Vill du umgås med de andra boende så finns det ett gemensamt allrum där du kan titta på TV eller film. Det finns även ett gemensamt kök där du kan laga mat eller baka tillsammans med de andra boende. Personalen finns här dygnet runt och anpassar aktiviteterna efter dina och de andra hyresgästernas individuella behov. På boendet finns det tillgång till en bil, så att ni tillsammans kan komma iväg för att handla eller att åka ut på olika utflykter.

Här finns vi

Karlsgatan 7
252 24 Helsingborg
Telefon: 042-10 44 41