Rosenbergsgatan


Rosenbergsgatans serviceboende ligger i stadsdelen Stattena. Den gemensamma ytterentrén finner du på bottenvåningen i en byggnad som också inrymmer ett vårdboende och andra lägenheter.

Boendet ligger i ett bostadsområde med olika hyreshus i närheten. Här finns åtta lägenheter som alla ligger i markplan utan trappor. Lägenheterna är av varierande storlek med tillgång till uteplatser, både under tak och under bar himmel. Varje lägenhet har ett eget litet kök och badrum. Lägenheterna består av ett rum där kök, matrum och allrum ligger tillsammans i en öppen planlösning. Det finns möjlighet till att installera taklift och trygghetslarm om du skulle behöva det. Alla lägenheter har egen internetuppkoppling.

I anslutning till boendet finns det en gemensam trädgård med möjlighet att odla växter och grönsaker. Här kan du under våren, sommaren och hösten njuta av grönskande träd och buskar. Tycker du om att vara ute, så finns det en altan och en gräsmatta där du kan fika eller grilla utomhus.

På Rosenbergsgatans serviceboende kan du klara dig på egen hand eller med hjälp av stöd från personalen om du behöver det. Det finns också ett gemensamt vardagsrum med TV. I huset finns det en tvättstuga som delas med äldreboendet som finns i samma byggnad. Runt omkring i området finns det bra kommunikationer med både stads- och regionbussar. I närheten finns det två olika centra med butiker, post och bank. Här finns också flera gång- och cykelvägar som du kan nyttja för att ta trevliga promenader.

Följ oss på Instagram där vi heter @Oih_LSS_7!

Här finns vi

Rosenbergsgatan 1
254 44 Helsingborg
Telefon: 042-10 21 17