Stenkretsgatan


Med gångavstånd till Fredriksdals museer och trädgårdar är Stenkretsgatans servicebostad perfekt för dig som gillar historiska miljöer, vacker natur och möjligheten att få gosa med får och getter.

Fördelat på två våningar har Stenkretsgatan åtta lägenheter som riktar sig till dig med psykisk funktionsnedsättning. Du har även tillgång till ett gemensamt utrymme med kök och allrum. Här kan du – om du vill – vara med och spela spel, se på fotbollsmatcher, pyssla och baka tillsammans med personal och de andra hyresgästerna.

När du bor på Stenkretsgatans servicebostad har du tillgång till vår gemensamma trädgård. Speciellt under våren och sommaren brukar våra hyresgäster tycka om att pyssla i trädgården och plantera. Vi brukar dessutom grilla tillsammans. Vår målsättning är att alla hyresgäster ska erbjudas en variation av kultur- och fritidsaktiviteter. I största möjliga mån hjälper vi hyresgästerna att använda sig av det utbud av aktiviteter som finns ute i samhället, men det är du själv som avgör vad du vill vara med på och hur du vill tillbringa din dag.

Här finns vi

Stenkretsgatan 6
254 56 Helsingborg
Telefon: 042-10 50 00 (Helsingborg kontaktcenter)