Tisdagsgatan

I området Adolfsberg i östra Helsingborg finns Tisdagsgatans gruppboende som ligger mitt i ett grönskande och lugnt villakvarter.

Rymliga lägenheter i villa

Tisdagsgatans gruppboende har sex stycken lägenheter på markplan som alla ligger i en och samma villa. Här bor du rymligt på 43 kvadratmeter i varje lägenhet med eget kök, allrum och badrum.

Gemensam trädgård och ytor för umgänge med andra

Varje lägenhet har en egen uteplats med altan. Det finns också en gemensam trädgård där du kan sitta ute och grilla eller hitta på andra utomhusaktiviteter. Vill du umgås med andra så finns det en gemensam lokal med både kök och vardagsrum med TV. Personalen är på plats dygnet runt och hjälper bland annat till med att ordna aktiviteter tillsammans dig som hyresgäst. Det kan handla om allt från att åka på utflykt till att spela spel och umgås tillsammans på boendet. Det finns fri tillgång till trådlöst internet i hela huset.

Närhet till grönområden med gång- och cykelvägar

Runt omkring gruppboendet på Tisdagsgatan finns det grönområden varvat med radhus och villor. Det finns flera gång- och cykelvägar i området som gör det lätt att ta sig fram. Det finns också ett litet skogsområde i närheten. I nära anslutning till boendet finns en busshållplats för stadens stadsbusstrafik som enkelt tar dig till och från centrala Helsingborg. På gångavstånd finns det även en närbutik med post och kiosk.

Följ oss på Instagram där vi heter @Oih_LSS_7!

Här finns vi

Tisdagsgatan 43
256 64 Helsingborg
Telefon: 042-10 21 14