Magnoliagatan 17:1 och 17:2


Magnoliagatan 17:1 och 17:2 är gruppbostaden som ligger i stadsdelen Gustavslund, ett lugnt och familjevänligt område med flera villakvarter inramat av gröna stråk.

Lägenheter med egen altan eller balkong

Huset som är byggt 2012 har två gruppbostäder på två olika våningsplan. Här finns sammanlagt tolv enrumslägenheter som alla är utrustade med ett ordentligt kök och badrum. I varje lägenhet finns det en liten skiljevägg mellan allrummet och sovplatsen. Lägenheterna på den första våningen har varsin egen altan med utgång direkt till den stora trädgården. Lägenheterna på andra våningen har egen balkong med markis.

Huset på Magnoliagatan är ett miljöhus byggt med modern miljövänlig teknik och med solpaneler på taket. I området finns flera andra nybyggda hus med både skolor och förskolor. I närområdet finns det även en större matbutik med posthantering.

Gemensamt vardagsrum och spa-avdelning

Vill du umgås med andra så finns det ett gemensamt vardagsrum på varje våning. Det finns ett gemensamt kök med en stor matplats som lämpar sig för att ha kalas eller gemensamma middagar. Boendet har en trädgård med gunga, studsmatta och möjlighet att sitta ute och fika eller grilla. I trädgården finns det en egen odling där du kan vara med och odla både grönsaker och växter. I huset finns det en gemensam spa-avdelning med bubbelbad och en avdelning för avslappning med mysig belysning för att stimulerar alla sinnen.

Individuellt anpassade aktiviteter

Helsingborgs stadsbussar stannar på två olika ställen alldeles i närheten av boendet. Personalen finns här tillgänglig dygnet runt. Tillsammans med dig som boende ordnar de individuellt anpassade aktiviteter som att åka på olika utflykter eller att bara ta det lugnt och titta på film i husets gemensamma allrum.

Läs mer:

Magnoliagatan satsar på egenodlat

Här finns vi

Boende 1
Magnoliagatan 17
256 68 Helsingborg
Telefon: 042- 10 46 57

Boende 2
Magnoliagatan 17
256 68 Helsingborg
Telefon: 042- 10 46 58