Kometgatan 49:1 och 49:2


Kometgatans gruppboende i Ödåkra har 12 lägenheter fördelade på två våningsplan. Här bor du ljust och modernt med närhet till grönområden och shopping på Väla centrum.

Lägenheter med eget kök och badrum

På Kometgatan bor du i en lägenhet med eget kök och ett stort badrum. Våra medarbetare finns tillgängliga här dygnet runt. De hjälper dig med dina vardagliga sysslor så mycket som du själv vill och behöver. Tillsammans planerar ni olika aktiviteter. Det kan vara att spela spel, titta på film eller att ni tar er ut på olika utflykter tillsammans.

Gemensamma ytor för umgänge med andra

För att kunna umgås med de andra hyresgästerna så finns det både ett gemensamt kök att laga mat och äta i och ett vardagsrum där ni kan se på TV. Det finns även en gemensam tvättstuga. Tycker du om att vara ute så finns det flera möjligheter. Varje lägenhet har antingen en egen balkong eller egen altan. Dessutom har vi en stor gemensam trädgård.

Nära till skog och grönområden

Ödåkra är ett familjevänligt bostadsområde i utkanten av östra Helsingborg. Här finns gott om lugna områden som du kan gå runt i. Alldeles på baksidan om huset finns det ett grönområde med flera fotbollsplaner och det är nära till strövområdet i Björka skog. Är du sugen på att handla mat, kläder och teknik kan du ta en promenad till Väla Centrum som ligger bara en kilometer bort. I Ödåkra finns det bra kommunikationer med både buss och tåg.

Här finns vi

Kometgatan 49:1
254 73 Ödåkra
Telefon våning 1: 042-10 68 64

Kometgatan 49:2
254 73 Ödåkra
Telefon våning 2: 042-10 68 65