Kometgatan

Hösten 2017 öppnades två helt nybyggda gruppbostäder på Kometgatan 49. Bostäderna som ligger i samma byggnad, men på två olika våningsplan har sex lägenheter på respektive våning.

På Kometgatan bor du i en lägenhet med eget kök och ett stort badrum. Våra medarbetare finns tillgängliga här dygnet runt. De hjälper dig med dina vardagliga sysslor så mycket som du själv vill och behöver. Tillsammans planerar ni olika aktiviteter. Det kan vara att spela spel, titta på film eller att ni tar er ut på olika utflykter tillsammans.

För att kunna umgås med de andra hyresgästerna så finns det både ett gemensamt kök att laga mat och äta i och ett vardagsrum där ni kan se på TV. Det finns även en gemensam tvättstuga. Tycker du om att vara ute så finns det flera möjligheter. Varje lägenhet har antingen en egen balkong eller egen altan. Dessutom har vi en stor gemensam trädgård.

Ödåkra är ett familjevänligt bostadsområdet i utkanten av östra Helsingborg. Här finns gott om lugna områden som du kan gå runt i. Alldeles på baksidan om huset finns det ett grönområde med flera fotbollsplaner och det är nära till strövområdet i Björka skog. Är du sugen på att handla mat, kläder och teknik kan du ta en promenad till Väla Centrum som ligger bara en kilometer bort. I Ödåkra finns det bra kommunikationer med både buss och tåg.

Här finns vi

Kometgatan 49
254 73 Ödåkra
Telefon våning 1: 042-10 68 64
Telefon våning 2: 042-10 68 65