Pålsjö park

Välkommen till Pålsjö parks vårdboende som ligger i ett lugnt och trevligt område i norra delen av Helsingborg. Mitt emot boendet ligger Pålsjö skog där du har goda möjligheter till härliga skogspromenader.

Boendemiljö

Avdelningarna ligger på tre våningsplan där det finns gemensamt kök och trevliga utrymmen för samvaro och måltider samt flera uteplatser. Vi har också två stora vinterträdgårdar och en trevlig samlingssal.

Din egen lägenhet är cirka 34 kvadratmeter och utrustad med trinettkök, badrum med dusch, trygghets- och rörelselarm. Lägenheten har en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du med egna möbler och saker.

Aktiviteter

Vi har både individuella och gruppaktiviteter, där målet är att alla ska hitta något intressant och stimulerande. Du väljer själv vilka du vill delta i, utifrån intresse och vad du orkar. Aktiviteter vi gör tillsammans kan vara pyssel, bakning, musikunderhållning, sång och musik, bingo, olika spel, träning och gymnastik.

Vi tar gärna promenader i den närliggande skogen men ordnar även utflykter till Fredriksdal, Pålsjö paviljong, HIF eller andra små smultronställen.

Måltider

Mat är en av livets höjdpunkter. Det är extra viktigt att maten är god, serveras på ett aptitligt vis, håller hög kvalitet och är näringsrik. Vi vill att du får äta i en lugn och trevlig miljö.

Vi serverar frukost, lunch, kvällsmat, mellanmål och nattmål om så önskas. Som avslutning på lunchen serverar vi en god dessert.

Till lunch och middag serveras tre rätter varav en är vegetarisk. Det finns alltid specialkost på både lunchen och kvällen.

Här finns vi

Pålsjö parks vårdboende
Romares väg 14 A
254 51 Helsingborg

Kontakta oss

Enhetschef, 042-10 54 08