Tuvehagen

Välkommen till Tuvehagens vårdboende som ligger i Ödåkra, cirka 1,5 mil norr om Helsingborg. Vårdboendet ligger i natursköna omgivningar med åkrar runt knuten och närhet till Duvestubbeskogen.

Boendemiljö

Vi har 62 lägenheter som alla ligger på markplan. Lägenheterna på Tuvehagen är mellan 18-33 kvadratmeter stora och har egen toalett och dusch. I huset har vi flera gemensamma utrymmen som kök, matsal, vardagsrum och en samlingssal där vi har gemensamma aktiviteter.

Huset är byggt med en atriumliknande innergård. Förutom den fina innergården som du kan njuta i har vi nära till Duvestubbeskogen med fina promenadvägar. Vi har en stor trädgård med flera uteplatser.

Aktiviteter

Vi erbjuder aktiviteter så som gymnastik, bollspel, herr- och damklubb, tipspromenad, bakning, musik och underhållning.

Måltider

Här på Tuvehagens vårdboende serverar vi god, vällagad, näringsrik mat. Maten kommer från Lundhagens tillagningskök och från menyn kan du välja på dagens middag, dagens kvällsmat och veckans alternativ, samt specialkost. Omsorgspersonalen på respektive flygel ordnar frukost, mellanmål och vi bakar till eftermiddagsfikan, samt ordnar tillbehör till maten. Du kan välja att äta i din lägenhet eller i flygelns matsal. Måltidsstunden är en viktig del av dagen och vi gör allt för det lilla extra.

Här finns vi

Tuvehagens vårdboende
Allerumsvägen 16
254 74 Ödåkra

Kontakt

Enhetschef, telefon 042-10 21 00