Bollbrogatan

Mittemot stadsbiblioteket i Helsingborg hittar du Bollbrogatans dagliga verksamhet. Här är du och de andra deltagarna uppdelade i olika grupper. På Bollbrogatan finns en stor variation av arbetsuppgifter.

Entrégruppen

Gillar du att arbeta i grupp och lära dig nya saker så kan du vara med i vår temagrupp. Temagruppen arbetar med olika teman som till exempel kroppen, skogen, fjärilar och mycket mer. Vilket tema vi arbetar med bestämmer vi tillsammans i gruppen. Varje tema avslutas med att du får hem ett bildstöd som hjälper dig att berätta om ditt arbete för dina anhöriga.

Gruppen arbetar också med tecken i grupp, friskvård genom rörelser och enkla kontorsuppgifter. Om du vill arbeta med något eget intresse finns det utrymme för det.

Cafégruppen

Går du ner till Bollbrogatans källare hittar du vår cafégrupp. Här kan du hjälpa till med enklare matlagning, bakning och dukning. Cafégruppen är husets hjärta och servar alla våningar med bland annat sallad, fika och tar hand om vår disk. Du kan även hjälpa till att tvätta samt beställa leveranser av nya matvaror.

När det finns tid över går våra medarbetare och deltagare gärna på promenader.

Individuella gruppen

För dig som är i behov av att arbeta efter en egen struktur. Arbetsuppgifterna anpassas efter dina önskemål. I gruppen finns det möjlighet att både arbeta enskilt och tillsammans med andra. Vi anpassar dagen efter vad du orkar.

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Bollbrogatan och kan läsa vår leverantörspresentation.