Media


Mitt inne i centrala Helsingborg hittar du oss på Media. Som deltagare på vår dagliga verksamhet får du prova på att filma, fotografera och lära dig olika datorprogram.

Är du intresserad av media kommer du garanterat att trivas här. Du behöver inga förkunskaper men vi ser gärna att du är intresserad och vill utvecklas.

Utrustning för att filma och redigera

Vi har egen utrustning i form av kamera, filmkamera, ljudutrustning och videoredigering. Det som du jobbar med hos oss blir ofta till verkliga produkter. Ett exempel är vår egen tidning Exo. Till den gör vi reportage, intervjuar människor, letar upp bakgrundsfakta, fotograferar och bearbetar bilder. Tidningen Exo finns både som en papperstidning och i digitalt format.

Här kan du ladda ner det senaste numret av tidningen Exo (pdf, 6.9 MB)

Foto- och filmuppdrag

Media tar gärna emot uppdrag, främst inom kommunen men även från andra som behöver vår hjälp. Det kan vara allt från film- och fotouppdrag till att skapa broschyrer eller informationsblad. När vi får in en förfrågan går vi tillsammans igenom vem som vill göra vad och bestämmer om vi kan ta på oss uppdraget. Vårt arbete brukar vara mycket uppskattat. Nytt för i höst är att vi även kommer att göra en djupdykning ner i ljudvärlden med Podcast, radioteater, ljudkulisser, ljudinspelningar och mycket mer.

Presentationsfilm

Här kan du se en informationsfilm av och med DV Media:

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Media och kan läsa vår leverantörspresentation.