Dalhem


Inne på Dalhems centrum hittar du vår dagliga verksamhet. Här har vi garn och tyger i alla regnbågens färger som du kan använda när du till exempel väver eller syr. Hantverken som du är med och skapar säljs sedan i vår egen butik Ateljé City.

På Dalhems dagliga verksamhet gillar vi att hålla oss aktiva. Som deltagare här kan du därför vara med i vår teatergrupp, delta i friskvård eller samarbeta med Helsingborgshem och hålla rent i området kring Dalhem.

Teatergrupp

Är du med i vår teatergrupp får du prova på lite enklare teater och ibland sjunger vi. När vi känner oss redo sätter vi upp vår teater för de andra deltagarna och personalen på Dalhems dagliga verksamhet.

Handarbete som säljs i butik

I vårt väveri stickar och handarbetar. Du kan även vara med i vår grupp som sysslar med färg och form. Här får du måla och pyssla. Du kan till exempel göra halsband, armband och örhängen som vi sedan säljer i vår butik Knep och Knåp. Butiken, som är öppen för allmänheten, finns på Dalhemsvägen 71 och har öppet måndag till fredag klockan 09.00-16.00. Ring på dörren så kommer vi och öppnar!

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Dalhem och kan läsa vår leverantörspresentation.