Söders café

Tycker du att det skulle vara kul att jobba på café? När du har din dagliga verksamhet hos oss på Söders café får du vara med och baka goda kakor och bullar som vi antingen säljer på plats eller som andra verksamheter har beställt av oss.

Söders café ligger inne på träffpunkt Söder och är en trevlig mötesplats för gammal som ung. Alla är välkomna hit för att koppla av vid en slät kopp kaffe. På fredagar klockan 9-10 serverar vi dessutom en uppskattad frukost med våra nybakade bullar.

Varierande uppgifter

Vi är en liten grupp av deltagare som fungerar bra i grupp men också arbetar självständigt. Som deltagare följer du ett schema, men det kan även komma nya, spontana uppgifter under dagens gång.

En gång i veckan går en av våra deltagare med en handledare till mataffären för att köpa in de livsmedel som vi behöver. Vi har även en deltagare som går eller cyklar med leveranser av våra bakverk.

Ordning och reda

Städning och god hygien är A och O hos oss. Våra deltagare är väldigt ordningsamma och noggranna med renlighet och städning. Sedan flera år tillbaka belönas vi årligen med en smiley från miljöförvaltningen för att vi handskas med livsmedel på ett bra sätt.

När vi får lite tid över går vi gärna på promenader tillsammans. Blir vi sugna kan det hända att vi köper glass eller så passar vi på att besöka ett av stadens andra caféer för att ta en fika.

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Söders lunchcafé och kan läsa vår leverantörspresentation.