Ateljé City


Ateljé City passar dig som är kreativ och gillar hantverk. Verksamheten är uppdelade i mindre grupper som arbetar med keramik, papper och tyger. Hantverken som du är med och skapar säljer vi sedan i vår egen butik på Drottninggatan 7 i Helsingborg.

Ateljé City ligger i centrala Helsingborg så det finns mycket att göra även utanför vår lokal. En dag i veckan hittar vi därför på något kul utomhus, till exempel går ut och fikar eller köper pärlor till våra hantverk.

Besök vår butik

Även om du inte har din dagliga verksamhet hos oss på Ateljé City är du och alla andra välkomna att handla i vår butik som inte bara säljer våra alster utan även hantverk från de dagliga verksamheterna på Öresundsboden och Dalhem.

Butiken är öppen alla vardagar klockan 10.00 – 16.00. Helger och röda dagar har vi stängt.

Boka vår konferenssal

På Ateljé city har vi en stor konferenssal med 22 sittplatser som du kan boka en heldag för 1 500 kronor eller en halvdag för 750 kronor. Du bokar genom att ringa oss på 042-10 79 77. Eventuell avbokning behöver göras senast 24 timmar innan.

Konferenssalen finns tillgänglig måndag-fredag från klockan 08.00. I lokalen finns whiteboard, filmduk och en projektor med en tillhörande lånedator. Konferensdeltagarna har dessutom tillgång till mikrovågsugn, vattenkokare, kyl och en lounge. Vill ni ha fika kostar det 20 kronor per deltagare och per fikatillfälle.

Ida berättar om Ateljé City

Ida som bor på en gruppbostad på Elineberg har fått flera vänner genom sin sysselsättning på Ateljé Citys dagliga verksamhet. När hon inte är där spelar hon gärna bingo eller tränar på gym.

I videoklippet här under berättar Ida om sitt liv och vad hon gör på Ateljé City.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Ateljé City och kan läsa vår leverantörspresentation.