Ateljé City


På Ateljé City får du utlopp för din kreativa ådra. Här är vi uppdelade i mindre grupper som arbetar med keramik, papper och tyger. Hantverken som du är med och skapar säljer vi sedan i vår egen butik på Drottninggatan 7 i Helsingborg.

Ateljé City ligger i centrala Helsingborg så det finns mycket att göra även utanför vår lokal. En dag i veckan hittar vi därför på något kul utomhus, till exempel går ut och fikar eller köper pärlor till våra hantverk.

Besök vår butik

Även om du inte har din dagliga verksamhet hos oss på Ateljé City är du och alla andra välkomna att handla i vår butik som inte bara säljer våra alster utan även hantverk från de dagliga verksamheterna på Öresundsboden och Dalhem.

Butiken är öppen alla vardagar klockan 09.30-16.00 förutom torsdagar då vi håller öppet lite längre och stänger först klockan 18.00. Helger och röda dagar har vi stängt.

Ida berättar om Ateljé City

Ida som bor på en gruppbostad på Elineberg har fått flera vänner genom sin sysselsättning på Ateljé Citys dagliga verksamhet. När hon inte är där spelar hon gärna bingo eller tränar på gym.

I videoklippet här under berättar Ida om sitt liv och vad hon gör på Ateljé City.

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Ateljé City och kan läsa vår leverantörspresentation.