Fredriksdal

Här arbetar du i en naturskön och lantlig miljö, trots att Fredriksdal faktiskt ligger ganska mitt i staden. Vi ser till att hålla utemiljön ren och snygg med allt från att plocka ogräs och skräp till att tvätta skyltar och bänkar.

Fredriksdal har sin dagliga verksamhet på Fredriksdals museer och trädgårdar. Fredriksdal är ett välbesökt utflyktsmål med många besökare. Här finns allt från en lantgård med unika lantrasdjur till rosenträdgårdar, ett uppbyggt gammaldags stadskvarter och flera olika museer. Som deltagare hjälper du till på olika platser i anläggningen.

Hålla rent och snyggt

Runt om i Fredriksdals parker och i de gammaldags uppbyggda stadskvarteren finns det många skyltar och parkbänkar som behöver hållas rena och fina. Att sköta detta underhållsarbete är några av sysslorna som ingår i verksamheten. Det innebär en hel del utomhusarbete, så detta passar dig som tycker om att vara ute i parker och trädgårdar. Andra uppgifter är hålla grusgångarna i parken rena från både skräp och ogräs.

Förbereda fika och evenemang

Inne på Fredriksdal finns det ett kulturmagasin med Helsingborgs museisamling. Här brukar vi hjälpa personalen med att koka kaffe och duka fram till deras fikastunder. Här underlättar det om du tycker det är roligt att arbeta med service på olika sätt och att ha kontakt med andra människor.

På Fredriksdals museer och trädgårdar arrangeras det under året ett antal större evenemang som lockar många besökare. Inför dessa marknader och tillställningar hjälper vi till med förberedelser. Det ger oss bra en känsla av att vi bidrar till något större. På Fredriksdal arbetar du ganska självständigt, men har alltid personalen till hands som ger dig stöd om du behöver det.

På helsingborg.se/omsorg hittar du kontaktuppgifter till oss på Fredriksdal och kan läsa vår leverantörspresentation.