Code_X

Code_X är en banbrytande daglig verksamhet för dig som är är duktig på programmering, gaming, 3D-printing eller har andra kompetenser som efterfrågas inom techbranschen. Målet är att hitta en relevant praktikplats som matchar dina förutsättningar.

Code_X är en del av den dagliga verksamheten Navigator med inriktning på programmering och praktik inom IT-branschen. Inom detta område finns det många olika yrkesmöjligheter som till exempel att jobba med grafik, 3D-printing, VR/AR, nätverksinstallation, reparera hårdvara, komponera spelmusik eller arbeta som program- eller speltestare.

Vi som arbetar med Code_X har djup och bred kompetens. Dels från näringslivet men framförallt inom LSS där vi har många års erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Till oss kan du komma om du är skriven i Helsingborg och redan har, eller har rätt till ett LSS-beslut. Målet är att hitta en relevant praktikplats som matchar dina förutsättningar.

Mini Hackathon på tisdagkvällar

Varje tisdag kväll mellan klockan 17–19 har vi på Code_X öppet hus med hackaton. Hit är du välkommen för att prata och testa Metaversum, AI, ChatGPT, text till bild och text till video, spelindustrin och mjukvaruutveckling. Du är också välkommen för att bara träffa oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig. Vi finns på Drottninggatan 7 i Helsingborg och är på plats på tisdagar (förutom ett sommaruppehåll vecka 27–32).

Vi som arbetar med Code_X är Conny Gunnarsson och Annica Petersson. Varmt välkommen att kontakta oss!

Hör av dig till oss

Har du frågor eller vill veta mer om Code_X kan du kontakta:
Annika Petersson på telefon/SMS 0723–94 87 62, eller på mejl: annica.petersson@helsingborg.se
Conny Gunnarsson på telefon/SMS 0722–02 70 70, eller på mejl: conny.gunnarsson@helsingborg.se
Du kan också mejla till Code_X direkt på code_x@helsingborg.se